Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The High Note

The High Note

27/06/2023 | Flixfilm

The High Note på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Nisha Ganatra
Skuespillere: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr.
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I Los Angeles står en verdensberømt sangerinde ved en skillevej i sin karriere, mens hendes assistent, en håbefuld producer, følger sine egne ambitioner.Se The High Note på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The High Note havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The High Note på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The High Note ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The High Note stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The High Note, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The High Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar