Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Highwaymen

The Highwaymen

29/03/2019 | Flixfilm

Se The Highwaymen på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: John Lee Hancock
Skuespillere: Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: To barske tidligere Texas Rangers får til opgave at finde og dræbe de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde i dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder.

The Highwaymen havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Highwaymen på NetflixAnmeldelse: The Highwaymen

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Highwaymen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Highwaymen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Highwaymen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Highwaymen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar