Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Highwaymen

The Highwaymen

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Highwaymen på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: John Lee Hancock
Skuespillere: Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates, John Carroll Lynch
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: To barske tidligere Texas Rangers får til opgave at finde og dræbe de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde i dette drama, der er baseret på virkelige begivenheder.


Se The Highwaymen på Netflix

Anmeldelse: The Highwaymen

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Highwaymen havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Highwaymen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Highwaymen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Highwaymen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Highwaymen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar