Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hills Have Eyes II

The Hills Have Eyes II

15/01/2019 | Ingen kommentarer

Se The Hills Have Eyes II på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Martin Weisz
Skuespillere: Cécile Breccia, Michael Bailey Smith, Archie Kao, Jay Acovone
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: På deres sidste ørkentræning kæmper tre rekrutter fra Nationalgarden mod en hær af kannibalistiske og morderiske mutanter.


Se The Hills Have Eyes II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hills Have Eyes II havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hills Have Eyes II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hills Have Eyes II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hills Have Eyes II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hills Have Eyes II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar