Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes

08/04/2015 | Flixfilm

The Hills Have Eyes på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Alexandre Aja
Skuespillere: Ted Levine, Kathleen Quinlan, Dan Byrd
Spilletid: 107 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En intetanende forstadsfamilie rejser til Californien, hvor de bliver forfulgt at nogle beboere fra bjergene, som kan angribe dem hvert øjeblik.

The Hills Have Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hills Have Eyes på YouTube.Se The Hills Have Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hills Have Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hills Have Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hills Have Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hills Have Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar