Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes

08/04/2015 | Ingen kommentarer

Se The Hills Have Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Alexandre Aja
Skuespillere: Maxime Giffard, Michael Bailey Smith, Tom Bower, Ted Levine
Spilletid: 107 min
Land: USA, France, Romania
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En intetanende forstadsfamilie rejser til Californien, hvor de bliver forfulgt at nogle beboere fra bjergene, som kan angribe dem hvert øjeblik.


Se The Hills Have Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hills Have Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hills Have Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hills Have Eyes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hills Have Eyes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hills Have Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar