Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hitcher

The Hitcher

21/12/2019 | Flixfilm

The Hitcher på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Dave Meyers
Skuespillere: Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Et ungt par samler en blaffer op en regnfuld nat, og så udvikler turen sig til et sandt og rædselsvækkende mareridt i et actionmættet og bloddryppende inferno.

The Hitcher havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hitcher på YouTube.Se The Hitcher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hitcher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hitcher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hitcher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hitcher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Hitcher

  1. Christian - kl. 11:44, 22-12-2019:

    Se i stedet for den originale med Rutger Hauer fra 1986

Skriv kommentar