Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 1983–1991
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Page Fletcher
Spilletid: 26 min
Land: Canada, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da han erfarer, at Jorden snart vil blive udslettet på grund af en ny motorvej i universet, overlever Arthur Dent ved at få et lift på et forbipasserende rumskib.

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar