Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Leigh Scott
Skuespillere: Jeff Denton, Sarah Lieving, Shaley Scott, Sarah Hall
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Da han erfarer, at Jorden snart vil blive udslettet på grund af en ny motorvej i universet, overlever Arthur Dent ved at få et lift på et forbipasserende rumskib.


Se The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar