Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hoax

15/10/2017 | Flixfilm

Se The Hoax på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Lasse Hallström
Skuespillere: David Aaron Baker, John Carter, Judi Barton, Raul S. Julia
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Efter at have solgt en "selvbiografi", som han angiveligt skrev sammen med den excentriske millionær Howard Hughes, begynder forfattereren selv at tro på sin historie.


Se The Hoax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hoax (En sand løgn) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hoax (En sand løgn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hoax herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hoax (En sand løgn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hoax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar