Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey

02/07/2021 | Flixfilm

The Hobbit: An Unexpected Journey på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
Spilletid: 169 min
Land: New Zealand, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.

The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En uventet rejse) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hobbit: An Unexpected Journey på YouTube.Se The Hobbit: An Unexpected Journey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En uventet rejse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hobbit: An Unexpected Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hobbit: An Unexpected Journey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En uventet rejse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar