Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse)

The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse)

08/08/2014 | Flixfilm

Se The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.


Se The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar