Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse)

08/08/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.


Se The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) herunder:Fra premieredatoen (8. august, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbitten: En Uventet Rejse) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar