Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

02/07/2021 | Flixfilm

The Hobbit: The Battle of the Five Armies på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Spilletid: 144 min
Land: New Zealand, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Bilbo og dværgene kommer under et sidste angreb, da hære fra hele Midgård samles ved foden af Det Ensomme Bjerg for gøre krav på Smaugs guldskat.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Hobbitten: Femhæreslaget) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hobbit: The Battle of the Five Armies på YouTube.Se The Hobbit: The Battle of the Five Armies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Hobbitten: Femhæreslaget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hobbit: The Battle of the Five Armies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hobbit: The Battle of the Five Armies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Hobbitten: Femhæreslaget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar