Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug

02/07/2021 | Flixfilm

The Hobbit: The Desolation of Smaug på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Adventure, Fantasy
Instruktion: Peter Jackson
Skuespillere: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Spilletid: 161 min
Land: New Zealand, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Thorin og dværgene flygter fra orkerne, og Bilbo styrer mod en konfrontation med dragen Smaug i denne andet afsnit af sagaen om hobitten.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hobbit: The Desolation of Smaug på YouTube.Se The Hobbit: The Desolation of Smaug på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hobbit: The Desolation of Smaug (Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hobbit: The Desolation of Smaug stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hobbit: The Desolation of Smaug, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hobbit: The Desolation of Smaug (Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar