Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hockey Girls

The Hockey Girls

20/09/2019 | Flixfilm

Se The Hockey Girls på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iria del Río, Nora Navas, Natàlia Barrientos, Dèlia Brufau
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: De passionerede medlemmer af et skaterhockeyhold for piger jagter sejre på banen, mens de kæmper for at få tid til skole, familie og kærester.


Se The Hockey Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hockey Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hockey Girls (Hockeypigerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hockey Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar