Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hockey Girls

The Hockey Girls

20/09/2019 | Flixfilm

Se The Hockey Girls på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iria del Río, Nora Navas, Natàlia Barrientos, Dèlia Brufau
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 7.0

Handling: De passionerede medlemmer af et skaterhockeyhold for piger jagter sejre på banen, mens de kæmper for at få tid til skole, familie og kærester.

The Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hockey Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hockey Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hockey Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hockey Girls (Hockeypigerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar