Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hockey Girls

The Hockey Girls

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Hockey Girls på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iria del Río, Nora Navas, Josep Linuesa, Natàlia Barrientos
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: De passionerede medlemmer af et skaterhockeyhold for piger jagter sejre på banen, mens de kæmper for at få tid til skole, familie og kærester.


Se The Hockey Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hockey Girls (Hockeypigerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hockey Girls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hockey Girls (Hockeypigerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hockey Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar