Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Holiday Calendar

The Holiday Calendar

02/11/2018 | Flixfilm

Se The Holiday Calendar på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Bradley Walsh
Skuespillere: Kat Graham, Quincy Brown, Ethan Peck, Ron Cephas Jones
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En lovende fotograf, der sidder fast i et udsigtsløst job, arver en antik julekalender, som måske kan se ind i fremtiden – og vise hende vej til kærligheden.


Se The Holiday Calendar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Holiday Calendar (Julekalenderen) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Holiday Calendar (Julekalenderen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Holiday Calendar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Holiday Calendar (Julekalenderen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Holiday Calendar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar