Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Holiday Movies That Made Us

The Holiday Movies That Made Us

01/12/2020 | Flixfilm

The Holiday Movies That Made Us på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Luk op for de sande historier bag disse ikoniske julefilm med insiderinterviews og kig bag kameraet.

The Holiday Movies That Made Us (Julefilmene vi er rundet af) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Holiday Movies That Made Us på YouTube.Se The Holiday Movies That Made Us på Netflix
Anmeldelse: The Holiday Movies That Made Us - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Holiday Movies That Made Us (Julefilmene vi er rundet af) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Holiday Movies That Made Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Holiday Movies That Made Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Holiday Movies That Made Us (Julefilmene vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar