Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Holiday

The Holiday

01/01/2021 | Flixfilm

The Holiday på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Nancy Meyers
Skuespillere: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Amanda fra Los Angeles og Iris fra London er begge havnet i en ond cirkel af utro mænd og beslutter at bytte hjem.Se The Holiday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Holiday på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar