Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Holiday

The Holiday

01/02/2018 | Flixfilm

Se The Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Amanda fra Los Angeles og Iris fra London er begge havnet i en ond cirkel af utro mænd og beslutter at bytte hjem.


Se The Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Holiday:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar