Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Hollars

The Hollars

01/06/2023 | Flixfilm

The Hollars på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: John Krasinski
Skuespillere: Sharlto Copley, Charlie Day, Richard Jenkins
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter at hans mor er blevet syg, vender en kunstner og vordende far, tilbage til sin hjemby og kommer gennem tårer og latter tæt på sin unikke familie.Se The Hollars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hollars havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hollars på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hollars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hollars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hollars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hollars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar