Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hollow

The Hollow

08/05/2020 | Flixfilm

Se The Hollow på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Animation, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Connor Parnall, Adrian Petriw, Mark Hildreth
Spilletid: 24 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Tre teenagere slår sig sammen for at finde hjem, efter de er vågnet op i en underlig verden fuld af magiske portaler, indviklede gåder og ondsindede bæster.

The Hollow (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hollow på NetflixAnmeldelse: The Hollow - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hollow (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hollow (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hollow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hollow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar