Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hollow

The Hollow

08/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Hollow på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Animation, Drama, Family, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Connor Parnall, Adrian Petriw, Mark Hildreth
Spilletid: 24 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Tre teenagere slår sig sammen for at finde hjem, efter de er vågnet op i en underlig verden fuld af magiske portaler, indviklede gåder og ondsindede bæster.


Se The Hollow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hollow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hollow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hollow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hollow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hollow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar