Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Homesman

The Homesman

01/05/2017 | Flixfilm

Se The Homesman på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Western
Instruktør: Tommy Lee Jones
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Grace Gummer, Miranda Otto
Spilletid: 122 min
Land: USA, France
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En from nybyggerkvinde hyrer en daglejer til at hjælpe sig med at transportere tre kvinder, der er blevet vanvittige af det hårde nybyggerliv, fra Nebraska til Iowa.


Se The Homesman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Homesman havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Homesman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Homesman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Homesman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Homesman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar