Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Honeymoon Stand Up Special

The Honeymoon Stand Up Special

17/04/2018 | Flixfilm

Se The Honeymoon Stand Up Special på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Natasha Leggero, Moshe Kasher
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: At skulle være forælder gør sjove ting ved Natasha Leggero og Moshe Kasher, der dissekterer familielivet, forhold og meget mere i disse tre standupspecials.

The Honeymoon Stand Up Special (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Honeymoon Stand Up Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Honeymoon Stand Up Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Honeymoon Stand Up Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Honeymoon Stand Up Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Honeymoon Stand Up Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar