Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hookup Plan

The Hookup Plan

01/01/2022 | Flixfilm

The Hookup Plan på Netflix

Produktionsår: 2018–2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zita Hanrot, Sabrina Ouazani, Joséphine Draï
Spilletid: 27 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da pariserpigen Elsa bliver besat af sin ekskæreste, hyrer hendes bedste venner i hemmelighed en escortfyr til at hjælpe hende videre. Men planen virker alt for godt.Se The Hookup Plan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hookup Plan (Hvad hjertet vil) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hookup Plan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hookup Plan (Hvad hjertet vil) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hookup Plan (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hookup Plan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hookup Plan (Hvad hjertet vil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar