Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Horse Whisperer (Heste Hviskeren)

The Horse Whisperer (Heste Hviskeren)

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter en rideulykke tager New Yorkeren Annie sin kvæstede datter og en såret hest med hen for at møde en mand, der har en unik evne til at "tale" med heste.


Se The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Horse Whisperer (Heste Hviskeren) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Horse Whisperer (Heste Hviskeren) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar