Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House

The House

14/01/2022 | Flixfilm

The House på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: Paloma Baeza, Emma De Swaef, Niki Lindroth von Bahr
Skuespillere: Mia Goth, Matthew Goode, Claudie Blakley
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En fattig familie, en ivrig bygherre og en dødtræt vicevært bliver forbundet til det samme mystiske hus gennem flere tidsaldre i denne mørke animerede komedie.

The House havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The House på YouTube.Se The House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar