Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House Across the Lake

The House Across the Lake

01/09/2022 | Flixfilm

The House Across the Lake på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En romanforfatter lejer et hus ved en sø og indleder en affære med sin gifte nabo. Efter en forfærdelig ulykke beder hans elskerinde ham om at gøre det utænkelige.

The House Across the Lake havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The House Across the Lake på YouTube.Se The House Across the Lake på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The House Across the Lake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House Across the Lake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The House Across the Lake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The House Across the Lake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar