Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House Bunny

The House Bunny

18/03/2015 | Flixfilm

The House Bunny på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Fred Wolf
Skuespillere: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da Playboy-modellen Shelley Darlington smides ud af huset, bliver hun en kvinde uden et land – indtil hun møder pigerne fra Zeta Alpha Zeta.

The House Bunny havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The House Bunny på YouTube.Se The House Bunny på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The House Bunny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House Bunny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The House Bunny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The House Bunny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar