Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House of Flowers: The Movie

The House of Flowers: The Movie

23/06/2021 | Flixfilm

Se The House of Flowers: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Manolo Caro
Skuespillere: Tessa Ia, Cecilia Suárez, Aislinn Derbez
Spilletid: 86 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: De La Mora-søskendeflokken udtænker en lumsk plan om at bryde ind i deres gamle hjem for at hente en skjult skat af stor betydning.

The House of Flowers: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The House of Flowers: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The House of Flowers: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House of Flowers: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The House of Flowers: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The House of Flowers: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar