Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House of Flowers

The House of Flowers

23/04/2020 | Flixfilm

Se The House of Flowers på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cecilia Suárez, Claudette Maillé, Dario Yazbek Bernal, Juan Pablo Medina
Spilletid: 60 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I denne mørke komedie forsøger en velhavende matriark at opretholde sin families perfekte facade, efter hendes mands elskerinde afslører deres beskidte hemmeligheder.Se The House of Flowers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The House of Flowers (La casa de las flores) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The House of Flowers (La casa de las flores) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The House of Flowers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The House of Flowers (La casa de las flores) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House of Flowers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar