Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House of Small Cubes

The House of Small Cubes

04/11/2016 | Flixfilm

Se The House of Small Cubes på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Short, Drama, Family
Instruktør: Kunio Kato
Skuespillere: Masami Nagasawa
Spilletid: 12 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da hans by langsomt oversvømmes, må en enkemand konstant føje nye etager til sit hus. Da han mister sin pibe, bringer det minder frem.


Se The House of Small Cubes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe House of Small Cubes havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The House of Small Cubes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The House of Small Cubes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The House of Small Cubes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House of Small Cubes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar