Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House of the Devil

The House of the Devil

15/01/2016 | Flixfilm

Se The House of the Devil på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror
Instruktør: Ti West
Skuespillere: Jocelin Donahue, Tom Noonan, Mary Woronov, Greta Gerwig
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En fattig studerende bliver babysitter under en komplet solformørkelse og opdager, at hendes arbejdsgiver skjuler en syg og sær hemmelighed.


Se The House of the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe House of the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The House of the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The House of the Devil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The House of the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House of the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar