Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The House with a Clock in Its Walls

The House with a Clock in Its Walls

01/08/2020 | Flixfilm

Se The House with a Clock in Its Walls på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan
Spilletid: 105 min
Land: USA, Canada, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En forældreløs dreng, hans troldmandsonkel og deres mærkelige nabo må finde et ur, der er skjult bag væggene i deres store hus, før uret kan opfylde sine onde hensigter.


Se The House with a Clock in Its Walls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The House with a Clock in Its Walls havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The House with a Clock in Its Walls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The House with a Clock in Its Walls:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The House with a Clock in Its Walls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The House with a Clock in Its Walls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar