Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hundred-Foot Journey

The Hundred-Foot Journey

01/07/2016

Se The Hundred-Foot Journey på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Lasse Hallström
Skuespillere: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon
Spilletid: 122 min
Land: USA, India, United Arab Emirates
Sprog: English, French, Hindi
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En kok forlader sammen med sin familie Indien for at åbne et spisested i Sydfrankrig, hvor de strides med den arrogante restauratør på den anden side af gaden.


Se The Hundred-Foot Journey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hundred-Foot Journey havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Hundred-Foot Journey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hundred-Foot Journey herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hundred-Foot Journey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hundred-Foot Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar