Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

12/12/2021 | Flixfilm

The Hunger Games: Catching Fire på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Spilletid: 146 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter sin triumf i Hunger Games rejser Katniss Everdeen gennem distrikterne på en "sejrsturné", mens oprørerne samler sig omkring hende.

The Hunger Games: Catching Fire havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunger Games: Catching Fire på YouTube.Se The Hunger Games: Catching Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunger Games: Catching Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunger Games: Catching Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunger Games: Catching Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunger Games: Catching Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar