Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Hunger Games: Catching Fire på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Efter sin triumf i Hunger Games rejser Katniss Everdeen gennem distrikterne på en "sejrsturné", mens oprørerne samler sig omkring hende.


Se The Hunger Games: Catching Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunger Games: Catching Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunger Games: Catching Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunger Games: Catching Fire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunger Games: Catching Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunger Games: Catching Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar