Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Hunger Games: Catching Fire på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter sin triumf i Hunger Games rejser Katniss Everdeen gennem distrikterne på en "sejrsturné", mens oprørerne samler sig omkring hende.

The Hunger Games: Catching Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hunger Games: Catching Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunger Games: Catching Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunger Games: Catching Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunger Games: Catching Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunger Games: Catching Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar