Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Hunger Games’-instruktør skal lave ‘BioShock’-film til Netflix

‘The Hunger Games’-instruktør skal lave ‘BioShock’-film til Netflix

25/08/2022 | Flixfilm

I begyndelsen af 2022 kunne Netflix annoncere, at de i fællesskab med spilmagerne 2K og Take-Two Interactive, vil filmatisere det berømte first-person shooter spil ‘BioShock’.

Ved annonceringen var det stadig meget småt med detaljer, men efter måneders søgen, kan streamingtjenesten nu meddele, at jobbet som instruktør er tilfaldet Francis Lawrence, som har instrueret ‘The Hunger Games’-filmene, ‘I Am Legend’ m.fl.

Lawrence er også manden bag kameraet på den længeventede dystopiske spin-off ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’, som får biografpremiere i 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Foruden Francis Lawrence, er det også blevet afsløret, at manuskriptarbejdet er landet hos Michael Green, der tidligere har skrevet flere storfilm som ‘Logan’, ‘Blade Runner 2049’ og ‘Death on the Nile’.

Baseret på de første offentliggørelser, virker det til at Netflix har sat alle sejl ind på at lave en succesfuld filmatisering af det dystopisk spil, der er solgt i mere end 39 millioner kopier – BioShock, BioShock 2 og BioShock Infinite, samt remastered versioner inkluderet.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

‘BioShock’ byder på unikke eksistentielle og samfundsmæssige spørgsmål og følger – i første spil – Jack, som flygter fra undervandsbyen Rapture, der er et ødelagt utopia baseret på videnskabelige eksperimenter.

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes at ‘BioShock’ lander på Netflix, men Francis Lawrence er stadig igang med optagelserne til ‘Hunger Games: The Ballad of Songbirds’. Han skulle dog være klar til at springe direkte på ‘BioShock’ når optagelserne er færdige.Skriv kommentar