Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » The Hunger Games-skuespiller med i ny Netflix-serie

The Hunger Games-skuespiller med i ny Netflix-serie

26/06/2014 | Flixfilm

Forleden blev det offentliggjort, at den anerkendte Sin City-skuespiller Rosario Dawson vil medvirke i den kommende Netflix-serie; Daredevil. Nu har Marvel og Netflix afsløret, at den unge Elden Henson også vil have en rolle i den nye superhelteserie.

Elden Henson medvirker i de kommende Hunger Games: Mockingbird film og har tidligere medvirket i The Butterfly Effect og Mighty Ducks, og skal i Daredevil spille Foggy Nelson, Matt Murdock’s (Daredevil) bedste ven og juridiske samarbejdspartner.

“Elden spiller en af de vigtigste karakter i Daredevil og vi er begejstret for at se en så talentfuld skuespiller i rollen som Foggy Nelson,” udtaler Jeph Loeb, Marvel.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 27 – 2024)

Udover Elden Henson og Rosario Dawson, medvirker også Charlie Cox (Matt Murdock) og Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk) i Daredevil.

Serien Daredevil følger historien om den blinde Matt Murdock, der har ekstraordinære sanser og bekæmper kriminalitet New York City i sit virke som advokat. Om natten bliver Murdock dog til superhelten Daredevil hvilket ikke gøre de kriminelles arbejde nemmere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Daredevil har eksklusiv premiere på Netflix i 2015 og vil være på 13 episoder.
Skriv kommentar