Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » The Hunger Games-skuespiller med i ny Netflix-serie

The Hunger Games-skuespiller med i ny Netflix-serie

26/06/2014 | Flixfilm

Forleden blev det offentliggjort, at den anerkendte Sin City-skuespiller Rosario Dawson vil medvirke i den kommende Netflix-serie; Daredevil. Nu har Marvel og Netflix afsløret, at den unge Elden Henson også vil have en rolle i den nye superhelteserie.

Elden Henson medvirker i de kommende Hunger Games: Mockingbird film og har tidligere medvirket i The Butterfly Effect og Mighty Ducks, og skal i Daredevil spille Foggy Nelson, Matt Murdock’s (Daredevil) bedste ven og juridiske samarbejdspartner.

“Elden spiller en af de vigtigste karakter i Daredevil og vi er begejstret for at se en så talentfuld skuespiller i rollen som Foggy Nelson,” udtaler Jeph Loeb, Marvel.

LÆS OGSÅ   Se traileren til den danske serie 'Skruk'

Udover Elden Henson og Rosario Dawson, medvirker også Charlie Cox (Matt Murdock) og Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk) i Daredevil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien Daredevil følger historien om den blinde Matt Murdock, der har ekstraordinære sanser og bekæmper kriminalitet New York City i sit virke som advokat. Om natten bliver Murdock dog til superhelten Daredevil hvilket ikke gøre de kriminelles arbejde nemmere.

Daredevil har eksklusiv premiere på Netflix i 2015 og vil være på 13 episoder.
Skriv kommentar