Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunger Games

The Hunger Games

12/12/2021 | Flixfilm

The Hunger Games på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Gary Ross
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Spilletid: 142 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I en dystopisk fremtid tvinges teenagerne Katniss og Peeta til at dyste mod andre unge deltagere i en tv-transmitteret kamp til døden.Se The Hunger Games på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hunger Games havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunger Games på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hunger Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunger Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunger Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunger Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar