Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunger Games

The Hunger Games

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Hunger Games på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Gary Ross
Skuespillere: Stanley Tucci, Wes Bentley, Jennifer Lawrence, Willow Shields
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I en dystopisk fremtid tvinges teenagerne Katniss og Peeta til at dyste mod andre unge deltagere i en tv-transmitteret kamp til døden.


Se The Hunger Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunger Games havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunger Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunger Games herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunger Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunger Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar