Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hungover Games

The Hungover Games

01/01/2021 | Flixfilm

The Hungover Games på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: Josh Stolberg
Skuespillere: Ross Nathan, Sam Pancake, Ben Begley
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Efter en heftig polterabend vågner tre fyre op i en mærkelig verden, og det går op for dem, at de befinder sig i et tog med kurs mod de frygtede Hungover Games.

The Hungover Games havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hungover Games på YouTube.Se The Hungover Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hungover Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hungover Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hungover Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hungover Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar