Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hungover Games

The Hungover Games

01/01/2021 | Flixfilm

Se The Hungover Games på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Josh Stolberg
Skuespillere: Ross Nathan, Sam Pancake, Ben Begley, Herbert Russell
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Efter en heftig polterabend vågner tre fyre op i en mærkelig verden, og det går op for dem, at de befinder sig i et tog med kurs mod de frygtede Hungover Games.

The Hungover Games havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hungover Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hungover Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hungover Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hungover Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hungover Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar