Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hungry and the Hairy

The Hungry and the Hairy

11/12/2021 | Flixfilm

The Hungry and the Hairy på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rain, Hong-Chul Ro
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Rain og Ro Hong-chul er på motorcykeleventyr sammen i Korea, hvor de slapper af, spiser lækker mad og udforsker smukke destinationer.

The Hungry and the Hairy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hungry and the Hairy på YouTube.Se The Hungry and the Hairy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hungry and the Hairy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hungry and the Hairy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hungry and the Hairy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hungry and the Hairy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar