Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunt for Red October

The Hunt for Red October

01/03/2020 | Flixfilm

The Hunt for Red October på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: John McTiernan
Skuespillere: Sean Connery, Alec Baldwin, Scott Glenn
Spilletid: 135 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da en sovjetisk atomubåd på vej mod amerikanske farvande forsvinder fra de amerikanske scannere, begynder USA og CIA-analytikeren Jack Ryan at reagere.Se The Hunt for Red October på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hunt for Red October havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunt for Red October på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hunt for Red October ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt for Red October stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunt for Red October, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunt for Red October er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar