Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunt for Red October

The Hunt for Red October

01/03/2020 | Flixfilm

Se The Hunt for Red October på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: John McTiernan
Skuespillere: Sean Connery, Alec Baldwin, Scott Glenn, Sam Neill
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en sovjetisk atomubåd på vej mod amerikanske farvande forsvinder fra de amerikanske scannere, begynder USA og CIA-analytikeren Jack Ryan at reagere.

The Hunt for Red October havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hunt for Red October på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunt for Red October ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt for Red October stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunt for Red October, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunt for Red October er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar