Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunt for Red October

The Hunt for Red October

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se The Hunt for Red October på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: John McTiernan
Skuespillere: Sean Connery, Alec Baldwin, Scott Glenn, Sam Neill
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Da en sovjetisk atomubåd på vej mod amerikanske farvande forsvinder fra de amerikanske scannere, begynder USA og CIA-analytikeren Jack Ryan at reagere.


Se The Hunt for Red October på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hunt for Red October havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunt for Red October ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunt for Red October herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunt for Red October er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt for Red October stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar