Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunt for Transylvanian Gold

The Hunt for Transylvanian Gold

06/10/2022 | Flixfilm

The Hunt for Transylvanian Gold på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, History
Instruktion: Andrei-Nicolae Teodorescu
Skuespillere: Augustin Lazãr, Barbara Deppert-Lippitz, Vladimir Brilinsky
Spilletid: 50 min
Land: Romania
Sprog: English, Romanian
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne dokumentar ser på, hvad der skete, da en række guldarmbånd på mystisk vis forsvandt i Rumænien i begyndelsen af det 21. århundrede, og afdækker et net af intriger.

The Hunt for Transylvanian Gold havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunt for Transylvanian Gold på YouTube.Se The Hunt for Transylvanian Gold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hunt for Transylvanian Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt for Transylvanian Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunt for Transylvanian Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunt for Transylvanian Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar