Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Hunt

06/11/2021 | Flixfilm

The Hunt på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Thomas Vinterberg
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp
Spilletid: 115 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, English, Polish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: I denne mørke gysersatire jagter stenrige personer almindelige uskyldige borgere for sportens skyld – indtil en af dem vender situationen mod sine forfølgere.Se The Hunt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Hunt havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Hunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar