Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunted

The Hunted

25/03/2015 | Flixfilm

Se The Hunted på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen, Leslie Stefanson
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Serbo-Croatian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En pensioneret specialagent bliver hentet ind for at fange en snigmorder med en mærkelig tilbøjelighed – han gør det til en sport at myrde bukkejægere.


Se The Hunted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunted havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar