Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunted

The Hunted

25/03/2015 | Flixfilm

The Hunted på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: William Friedkin
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Serbo-Croatian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En pensioneret specialagent bliver hentet ind for at fange en snigmorder med en mærkelig tilbøjelighed – han gør det til en sport at myrde bukkejægere.

The Hunted havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunted på YouTube.Se The Hunted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hunted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar