Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunter

The Hunter

17/07/2014 | Flixfilm

Se The Hunter på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Daniel Nettheim
Skuespillere: Willem Dafoe, Frances O'Connor, Sam Neill, Morgan Davies
Spilletid: 100 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Willem Dafoe spiller en lejesoldat, der sendes til Tasmanien for at finde den sidste levende tasmanske tiger og indsamle genetisk materiale fra den.


Se The Hunter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar