Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunters

The Hunters

31/03/2014 | Flixfilm

The Hunters på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Kjell Sundvall
Skuespillere: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Jarmo Mäkinen
Spilletid: 113 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Hvad nu, hvis alle de sagnomspundne genstande, fra Jasons gyldne skind til Askepots glassko, virkelig fandtes – og var beskyttet af et hemmeligt selskab?

The Hunters havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunters på YouTube.Se The Hunters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar