Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunting Ground

The Hunting Ground

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Hunting Ground på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Kirby Dick
Skuespillere: Andrea Pino, Annie Clark, Claire Potter, Melinda Manning
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar tager fat på den alarmerende epidemi af seksuelle overgreb, som finder sted på amerikanske colleges, og ledelsens forsøg på at skjule dem.

The Hunting Ground havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hunting Ground på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hunting Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunting Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunting Ground, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunting Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar