Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunting Ground

The Hunting Ground

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se The Hunting Ground på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Kirby Dick
Skuespillere: Andrea Pino, Annie Clark, Claire Potter, Melinda Manning
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Denne dokumentar tager fat på den alarmerende epidemi af seksuelle overgreb, som finder sted på amerikanske colleges, og ledelsens forsøg på at skjule dem.


Se The Hunting Ground på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hunting Ground havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunting Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunting Ground herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunting Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunting Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar