Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunting Party

The Hunting Party

15/11/2016 | Flixfilm

The Hunting Party på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Richard Shepard
Skuespillere: Richard Gere, Terrence Howard, Jesse Eisenberg
Spilletid: 101 min
Land: United States, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Mexico
Sprog: English, Bosnian, Serbo-Croatian, Serbian, Croatian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En hårdt prøvet journalist begiver sig ud med en kollega og en kameramand for at finde Bosniens mest berygtede krigsforbryder, "Ræven".

The Hunting Party havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hunting Party på YouTube.Se The Hunting Party på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Hunting Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunting Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hunting Party, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hunting Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar