Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hunting Party

The Hunting Party

15/11/2016 | Flixfilm

Se The Hunting Party på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance, Thriller, War
Instruktør: Richard Shepard
Skuespillere: Terrence Howard, Richard Gere, Gordana Vukres, James Brolin
Spilletid: 101 min
Land: USA, Croatia, Bosnia and Herzegovina
Sprog: English, Serbo-Croatian, Serbian, Croatian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En hårdt prøvet journalist begiver sig ud med en kollega og en kameramand for at finde Bosniens mest berygtede krigsforbryder, "Ræven".


Se The Hunting Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hunting Party havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hunting Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hunting Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hunting Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hunting Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar