Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hurricane

The Hurricane

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Hurricane på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Norman Jewison
Skuespillere: Denzel Washington, Vicellous Shannon, Deborah Kara Unger, Liev Schreiber
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: På toppen af sin boksekarriere bliver Rubin "Hurricane" Carter falsk anklaget for et tredobbelt mord og står nu over for fængsel på livstid.

The Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hurricane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hurricane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hurricane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar