Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hurricane

The Hurricane

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Hurricane på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Norman Jewison
Skuespillere: Denzel Washington, Vicellous Shannon, Deborah Kara Unger, Liev Schreiber
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: På toppen af sin boksekarriere bliver Rubin "Hurricane" Carter falsk anklaget for et tredobbelt mord og står nu over for fængsel på livstid.


Se The Hurricane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hurricane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hurricane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar