Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hurt Business

The Hurt Business

01/02/2017 | Flixfilm

Se The Hurt Business på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Luke Adams, Ben Askren, Josh Barnett, Charles Bernick
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar med legendariske og lovende nye MMA-kæmpere fortæller historien om den brutale sport og deltagernes kampe og triumfer.

The Hurt Business havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Hurt Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hurt Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hurt Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hurt Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hurt Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar