Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hurt Locker

The Hurt Locker

02/11/2020 | Flixfilm

Se The Hurt Locker på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Thriller, War
Instruktør: Kathryn Bigelow
Skuespillere: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Kathryn Bigelow har lavet dette gribende drama, der følger et amerikansk ammunitionsrydningshold i Irak. Soldaternes arbejde og omgivelser betyder at de lever i konstant fare.Se The Hurt Locker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Hurt Locker havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hurt Locker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Hurt Locker:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hurt Locker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hurt Locker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar