Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hurt Locker

The Hurt Locker

02/11/2020 | Flixfilm

The Hurt Locker på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Thriller, War
Instruktion: Kathryn Bigelow
Skuespillere: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Kathryn Bigelow har lavet dette gribende drama, der følger et amerikansk ammunitionsrydningshold i Irak. Soldaternes arbejde og omgivelser betyder at de lever i konstant fare.

The Hurt Locker havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hurt Locker på YouTube.Se The Hurt Locker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hurt Locker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hurt Locker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hurt Locker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hurt Locker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar