Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hustle

The Hustle

01/01/2022 | Flixfilm

Se The Hustle på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Chris Addison
Skuespillere: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English, German, Dutch, Danish, French, American Sign
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En plattenslager møder en professionel svindler, og de slår kludene sammen for med mærkværdige strategier at få fingrene i en milliardærs formue.

The Hustle havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hustle på YouTube.Se The Hustle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hustle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hustle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hustle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hustle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar