Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hustler

The Hustler

09/12/2015 | Flixfilm

Se The Hustler på Netflix

Indspilningsår: 1961
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Robert Rossen
Skuespillere: Paul Newman, Jackie Gleason, Piper Laurie, George C. Scott
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Paul Newman spiller poolhajen "Fast Eddie" Felson, som lever livet som hustler, hvor han tilmed udfordrer den regerende mester, Minnesota Fats.


Se The Hustler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Hustler havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Hustler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Hustler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Hustler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hustler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar