Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Hustler

The Hustler

09/12/2015 | Flixfilm

The Hustler på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Robert Rossen
Skuespillere: Paul Newman, Jackie Gleason, Piper Laurie
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Paul Newman spiller poolhajen "Fast Eddie" Felson, som lever livet som hustler, hvor han tilmed udfordrer den regerende mester, Minnesota Fats.

The Hustler havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Hustler på YouTube.Se The Hustler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Hustler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Hustler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Hustler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Hustler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar