Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The I-Land

The I-Land

12/09/2019 | Flixfilm

Se The I-Land på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natalie Martinez, Kate Bosworth, Ronald Peet, Sibylla Deen
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.


Se The I-Land på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe I-Land (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The I-Land (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The I-Land herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The I-Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The I-Land (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar