Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iceman

The Iceman

01/04/2014 | Flixfilm

Se The Iceman på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ariel Vromen
Skuespillere: Michael Shannon, Winona Ryder, Chris Evans, Ray Liotta
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da Richard mister sit job og står uden indtægt, er han desperat efter at finde en ny måde at forsøge sin familie på. Han kommer i kontakt med mafiaen.


Se The Iceman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Iceman havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Iceman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Iceman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Iceman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iceman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar